Previous Post
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Κυδώνι χωρίς ζάχαρη

Μπορεί στους περισσότερους από εμάς το “χρυσό μήλο” να είναι γνωστό ως γλυκό του κουταλιού, αυτό όμως που συνήθως αγνοούμε είναι ο συνδυασμός χαμηλής θερμιδικής και υψηλής θρεπτικής αξίας. Γιατί το κυδώνι διακρίνεται για την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες A και C, σε φυτικές ίνες αλλά και πηκτίνη. Χάρη σε αυτά, βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης του αίματος και καθίσταται ευεργετικό για την ευαίσθητη ομάδα των διαβητικών. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πλέον και την αποξηραμένη εκδοχή του, χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης…

Next Post