Το κλασικό και αγαπημένο σε όλους φουντούκι που, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, μας έρχεται από την Τουρκία. Διαφέρει από τις ελληνικές ποικιλίες κυρίως ως προς το μέγεθός του, αφού είναι σημαντικά μεγαλύτερο. Αφού αδειαστεί στον φούρνο και αρχίσει να σιγοψήνεται, η φλούδα του σταδιακά ξεκινά να "σκάει" και όσο το ψήσιμο συνεχίζεται, τα γλυκά του αρώματα γεμίζουν το εργαστήριό μας.
Ανακατέψτε το με άλλους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα ή προσθέστε το σε όλα τα γλυκά σας για να πετύχετε ένα πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.